Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Tulburari de menopauza - tratament naturist

TULBURARI DE MENOPAUZA


80,00 lei

Combate neplacerile asociate perioadei menopauze: bufeuri, schimbari de dispozitie, tulburari afective si de somn.

Favorizeaza echilibrul hormonal si al functionarii intregului organism.

cantitate
Cantitate

 

Plati sigure prin EuPlatesc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 RON

Căutați o modalitate naturală de a face față problemelor legate de menopauză? Acest tratament pe bază de plante conține gheară de pisică, soia și sunătoare pentru a ajuta la diminuarea simptomelor neplacute care vin cu menopauza. Cu o utilizare regulată, veți începe să vă simțiți mai energică și starea dvs. de spirit se va îmbunătăți. Nu mai suferiți la menopauză - încercați Tulburari de Menopauza astăzi!

Care sunt simptomele neplacute ale menopauzei?

Cele mai frecvente simptome ale menopauzei sunt bufeurile, uscăciunea vaginală și transpirațiile nocturne.

 Aceste simptome pot fi adesea foarte perturbatoare pentru viața unei femei. Există o serie de tratamente diferite pentru simptomele menopauzei, inclusiv terapia hormonală și remediile pe bază de plante.

 

“Tulburari de Menopauza” de la Revital Saenciuc este un tratament naturist menopauza sub forma de pastile, extrem de eficient in a va ajuta in tratarea simptomelor neplacute ale menopauzei.

Tablete naturiste pentru Menopauza – Ingrediente

 

Un remediu pe bază de plante care este adesea recomandat pentru simptomele menopauzei este Cat's Claw (gheara de pisică). Gheara pisicii este o plantă originară din America de Sud. Rădăcina și scoarța plantei sunt folosite în scop medicinal. Gheara pisicii s-a dovedit a fi eficientă în tratarea mai multor afecțiuni diferite, inclusiv artrita, cancerul și menopauza.

Gheara pisicii  a fost folosită de către indigenii din regiune timp de secole pentru a trata o varietate de afecțiuni medicale. Unele dintre beneficiile ale ghearei de pisică includ ameliorarea durerii și a inflamației, îmbunătățirea funcției imunitare și reducerea simptomelor menopauzei.

 

Soia este o altă plantă care este adesea recomandată pentru simptomele menopauzei. Soia conține fitoestrogeni, care sunt compuși ce imită efectele estrogenului în organism. Fitoestrogenii ajuta la reducerea numărului și severității bufeurilor fiind un excellent tratament pentru bufeurei cat si a altor simptome ale menopauzei.

 

Sunătoarea este o altă plantă care poate fi utilă pentru menopauză. Sunătoarea conține compuși numiți hipericine și hiperforine, care s-au dovedit a fi de ajutor în tratarea depresiei. Unele femei consideră că sunătoarea ajută, de asemenea, la reducerea simptomelor menopauzei, cum ar fi bufeurile și transpirațiile nocturne.

 

 

Eficienta dovedita a combinatiei de plante din “Tulburari de menopauza”

Există dovezi care arată că combinația de gheara pisicii, soia și sunătoare poate fi benefică pentru simptomele menopauzei. Un mic studiu publicat în 2008 a constatat că femeile care au luat un supliment care conținea aceste plante au înregistrat o reducere semnificativă a bufeurilor și a transpirațiilor nocturne.

 

Dacă aveți în vedere utilizarea unui tratament pe bază de plante pentru menopauză, este important să vorbiți mai întâi cu medicul dumneavoastră. Unele plante pot interacționa cu medicamentele sau pot provoca efecte secundare. Medicul dumneavoastră va putea să vă sfătuiască cu privire la tratamentul potrivit pentru dumneavoastră.

MEN60

Detalii produs

Compozitie
cat's claw
soia (produsul nu contine soia modificata genetic)
sunatoare
Mod de administrare
1 capsula dimineata
1 capsula seara

Produsele naturale prezentate pe site-ul revitalsaenciuc.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ si nu constituie o obligatie contractuala.

Recenzii

SCRIE O RECENZIE PENTRU ACEST PRODUS

TULBURARI DE MENOPAUZA

Combate neplacerile asociate perioadei menopauze: bufeuri, schimbari de dispozitie, tulburari afective si de somn.

Favorizeaza echilibrul hormonal si al functionarii intregului organism.

SCRIE O RECENZIE PENTRU ACEST PRODUS

Pastile pentru intarirea sistemului osos
110,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
90,00 leiPrice
Detoxifiant natural
90,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
100,00 leiPrice