Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

IMG.png

Cine suntem?

Revital Saenciuc sau sursa dumneavoastră de produse naturiste! Am creat game diverse de produse, cu ingrediente oferite de natură. Iar aceste rețete eficiente sub formă de produse de larg consum vin la prețuri corecte pentru publicul interesat.

Ne inspirăm din natură, unde ciclul firesc de regenerare ne demonstrează că hrănind corpul cu ce trebuie îi putem restabili echilibrul interior. Suntem producători autohtoni de produse naturiste create după formule originale care au avut efecte dovedite în decursul celor peste 20 de ani de activitate. Înțelegem importanța și eficacitatea substanțelor naturale și, de aceea, dorim să oferim clienților noștri produse de acest gen, care aduc cu adevărat beneficii asupra corpului.

Ce facem?

Suntem o companie românească care pune accent pe raportul corect între calitate și preț. Este important să știți ce consumați, de aceea extragem numai substanțe naturale și le dozăm în cantități exacte, pentru efecte optime în timp scurt.

Fiecare afecțiune trebuie tratată cu substanțe diferite, de aceea gama noastră include diferite produse naturiste create special pentru necesități diferite. Efectele adverse sunt de domeniul trecutului, deoarece organismul nu este afectat de substanțe chimice regăsite în pastilele uzuale. Acesta primește doar ceea ce are nevoie pentru a se vindeca mai repede sau pentru a se menține la nivelul optim.

Nicio problemă nu are de o rezolvare imediată, dar cu pași mici se poate obține rezultatul dorit. Consumul constant de capsule aduce schimbări la nivelul corpului. Rezultatul? Vă veți simți mai revigorați. 

Servicii disponibile

E-shopul nostru conține categorii de produse pentru diferite tipuri de afecțiuni. Toate acestea au la bază substanțe naturale, extract din anghinare, propolis și alte 100 de plante. Pentru cei care sunt interesați, punem la dispoziție și servicii pentru reflexoterapie, consiliere sau terapii corporale clasate pe categorii diverse.

Reflexoterapia constă în identificarea diferitelor dezechilibre printr-o ședință de diagnostic, după care decizia luată alături de specialistul nostru va stabili câte ședințe sunt necesare pentru a corecta dezechilibrele. Există abonamente pentru un număr diferit de ședințe, în funcție de nevoile clienților. Consilierea poate fi pentru nutriție sau dezvoltare personală, unde puteți să cunoașteți noi orizonturi în planul de dezvoltare personală. 

terapii corporale

Serviciile de terapii corporale sunt împărțite în mai multe ramuri. Pentru terapiile care țin de o afecțiune anume, există masajul terapeutic. Alte tipuri de masaj sunt cele anticelulitice, pentru drenajul limfatic sau masajul corporal. Dacă simțiți tensiune prea mare în zona gâtului, aveți nevoie de un masaj cervical care să detensioneze partea respectivă. Corectarea posturii se poate realiza prin intermediul unui antrenament 1 la 1 de gimnastică posturală cu un kinetoterapeut, terapie care va avea efecte observabile încă de la primele ședințe.

Produsele noastre

Creme

Avem disponibile creme din extracte naturale, recomandate atât pentru el, cât și pentru ea. Acestea pot fi cumpărate individual sau la pachete promoționale, plus un pachet pentru sistemul osos. Cremele disponibile sunt potrivite pentru durerile articulare și este indicat să le folosiți înainte de efectuarea exercițiilor fizice. Cu 6 substanțe diferite printre care și arborele de tămâie și gheara diavolului, cremele noastre sunt forța naturii încapsulată într-un produs ușor de folosit. 

Produse pentru slăbit

Avem disponibile pachete pentru slăbire și metabolism sau detoxifiere. Este important să aveți grijă de funcțiile metabolice și aceste capsule ajută în acest scop, dar nu numai. Ajută la menținerea colesterolului în limite optime, care reduce riscul de dezvoltare și a diverselor afecțiuni.

Din când în când este bine să optați pentru o cură de detoxifiere pentru a curăța organismul de toxine, iar noi avem produsul perfect care conține extract din urzică, printre altele.

Produse pentru diferite alte afecțiuni

Pentru o viață sănătoasă, pentru buna funcționare a sistemul osos și articular, nervos și cel circulator capsulele speciale, cu extracte naturale le veți găsi aici. Acestea au extracte naturale eficiente și sunt create după procedee stricte, proprii. 

Capsulele pentru ficat și bilă sunt compuse din propolis și anghinare și favorizează buna funcționare a acestor organe, redau starea de bine și ajută digestia în tot procesul său complex, datorită faptului că nivelul acidului uric este echilibrat.

Toate produsele Revital Saenciuc sunt realizate după rețete proprii și din extracte naturale care nu afectează organismul și nu au efecte adverse riscante. Vă invităm să consultați toată gama de produse și să descoperiți un aliat al sănătății voastre! 

Pastile pentru intarirea sistemului osos
110,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
90,00 leiPrice
Detoxifiant natural
90,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
100,00 leiPrice