Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Despre livrare

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de erotic-impulse.ro

Ridicare personala din magazin

Ridicarea produselor se va face de catre client , direct din magazinul erotic-impulse.ro, din strada Gen. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 , Bucuresti

Livrare prin posta romana

Daca ai ales varianta de expediere prin serviciul coletarie Posta Romana, vei primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Trebuie sa va deplasati la Oficiul postal de unde, prezentand actul de identitate si platind contravaloarea pachetului, veti putea ridica produsele. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti primirea coletului in 2-5 zile de la momentul cand ati fost informat prin email ca s-a efectuat livrarea coletului.

Atentie: Coletele sunt pastrate la Oficiul Postal timp de numai 10 (zece) zile calendaristice dupa care sunt returnate. Coletele returnate pentru neridicare nu va exonereaza de plata taxelor postale tur / retur, adica 10 + 10 = 20 RON.

Livrare prin curier

In situatia in care ai ales ca modalitate de expediere prin Curier Rapid (in tara) sau Curier Rapid (in Bucuresti), pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegi o adresa de expediere unde avem siguranta ca veti putea fi gasi pentru livrarea produselor. Astfel, deoarece programul de expedieri este in general intre orele 10- 17, in zilele din timpul saptamanii, puteti alege ca livrarea produselor sa se faca la adresa unde va desfasurati activitatea/la serviciu in acest interval de timp.

Livrare prin UPS

Pentru comenzi in afara tarii (Romania) se va alege curierul UPS

În cazul livrării coletelor în afara tarii este necesară ataşarea unei Facturi Fiscale sau a unei Facturi Proforme. În unele cazuri este necesară ataşarea mandatului de export vamal sau a altor documente însoțitoare, care se vor solicita după caz.

Nota

Costurile de expediere mentionate mai sus sunt calculate in functie de tarifele Postei Romane si ale companiei de curierat, pentru o greutate de pana la 1 kg a coletului cu produsele comandate. Pentru colete care depasesc aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a recalcula aceste costuri. Astfel, pentru expediere prin Curier rapid, la costurile de expediere mentionate mai sus se va adauga 0,78 RON pentru fiecare Kg sau fractiune de Kg suplimentar. Valoarea exacta a taxelor de expediere va va fi comunicata odata cu confirmarea livrarii, cand se cunosc valorile greutatii si volumului produselor comandate.

Pastile pentru intarirea sistemului osos
110,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
90,00 leiPrice
Detoxifiant natural
90,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
100,00 leiPrice