Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Plati sigure prin EuPlatesc.ro

Tranzacționare rapidă, solidă şi sigură.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau Mastercard.

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services s.r.l.. Specialiştii EuroPayment Services s.r.l au o experienţă îndelungată (încă din 2004) în furnizarea de servicii de integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Visa Secure” de la VISA şi „Mastercard IdentityCheck” de la Mastercard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate TLS (Transport Layer Security).

Pastile pentru intarirea sistemului osos
110,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
90,00 leiPrice
Detoxifiant natural
90,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
100,00 leiPrice