Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Sistemul nervos si influenta stresului

Sistemul nervos si influenta stresului

Traim intr-o lume in care stresul cotidian ne acapareaza in mod constant. Ba mai mult decat atat, stresul este considerat si boala secolului XXI.

Chiar daca stresul este o reactie normala in urma unor experiente de viata mai putin placute, in doze mari ne poate afecta starea de bine atat la nivel fizic, cat si mental. In randurile care urmeaza puteti descoperi cum afecteaza stresul sistemul nervos si ce impact are asupra vietii noastre.

Impactul stresului asupra sistemului nervos. Ce trebuie sa stim

Atunci cand suntem stresati, informatia este transmisa catre amigdala (o parte a creierului care este responsabila pentru procesarea emotiilor). Amigdala primeste raspunsul, iar in momentul in care identifica pericolul, transmite un semnal catre hipotalamus. Din acest punct, creierul transmite semnal catre glandele suprarenale pentru a elibera adrenalina si cortizol. Din acest moment incep manifestarile ce sunt specifice stresului: dureri la nivelul stomacului, in piept, transpiratie, greata, palpitatii, accelerarea respiratiei, cresterea tensiunii arteriale.

Astfel de momente daca au loc intr-un mod repetat pot duce la probleme de sanatate, fapt pentru care calitatea vietii va fi afectata.

Ce putem face?

Desigur ca nu putem elimina stresul in totalitate din viata noastra, insa il putem diminua. In cadrul magazinului nostru Revital Saenciuc, puteti gasi un produs naturist Sistem Nervos ce va ajuta la diminuarea stresului.

Acesta induce o stare naturala de relaxare si calm fara a cauza somnolenta pe parcursul zilei. In plus, regleaza tulburarile de memorie cat si cele afective, reduce starile de panica, nervozitate si anxietate, fiind un efect tonic pentru celula nervoasa. Astfel ca putem tine stresul sub control.

Produsul Sistem Nervos contine 3 plante benefice atat pentru organism cat si pentru psihicul nostru: Passiflora, Ginkgo Biloba, Lecitina.

Desigur ca nu doar acest produs poate ameliora stresul. Este important sa tinem cont si de stilul de viata pe care il avem.

Apelam de asemenea si la metode de relaxare precum exercitiile de meditatie si respiratie atunci cand s-a instalat stresul. De asemenea in timpul liber ne gasim activitati care sa ne relaxeze si sa ne linisteasca. Pictat pe numere, plimbat in aer liber, citit, ascultat muzica preferata, dans etc.

Somnul ajuta de asemenea la refacerea organismului cat si a celulelor nervoase. Contribuie de asemenea la consolidarea memoriei. Este important sa tinem cont de orele de somn pe care le avem. Stim cu totii ca atunci cand nu ne-am odihnit suficient apar starile de nervozitate si incapacitatea de a ne concentra.

In pagina noastra revitalsaenciuc.ro puteti vedea intreaga gama de produse naturiste atat pentru ameliorarea stresului cat si pentru alte afectiuni. 

Toate comentariile

Leave a Reply

Pastile pentru intarirea sistemului osos
110,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
90,00 leiPrice
Detoxifiant natural
90,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
100,00 leiPrice