Despre imunitate

Despre imunitate

Ce este imunitatea?

Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se apăra de virusuri, bacterii și orice alți agenți patogeni din mediul exterior responsabili de apariția bolilor. Sistemul imunitar are un rol foarte complex și este principalul responsabil de menținerea sănătății și integrității organismului. Persoanele cu imunitate slăbită sunt vulnerabile și se pot îmbolnăvi mult mai ușor, iar durata de recuperare după o afecțiune crește. Mediul toxic în care trăim și stilul de viață actual pot afecta imunitatea organismului, de aceea este bine să știm că există o serie de tehnici și alimente pentru imunitate care pot crește remarcabil capacitatea proprie de apărare a organismului.

echinacea@poise-1-1-720x668.jpg

Cum acționează sistemului imunitar>

Sistemul imunitar acționează prin depistarea agenților străini care intră în contact cu organismul și crearea anticorpilor specifici pentru anihilarea lor. Este foarte important de punctat că sistemul imunitar memorează antigenul și la următorul contact cu acesta răspunsul imun este unul prompt și rapid. Sistemul imunitar este extrem de complex și format din mai multe componente: de la celulele albe, care constituie prima linie de apărare a organismului, și până la timus, ganglionii limfatici, amigdalele, limfa, splina, apendice și componente ale sistemului gastrointestinal și respirator. Măduva osoasă are un rol extrem de important deoarece ea este cea care produce celulele albe indispensabile unei imunități puternice.

Toate comentariile

  • Mitroi
    Foarte interesant! Mulțumim.
  • Șerbănescu
    Bună ziua, un articol interesant. În vremurile astea în care imunitatea este foarte importanta poate și mai important sau chiar de importanta vitala este și sa te informezi despre cum funcționează imunitatea. Am cumpărat Sistemul Imunitar de la dumneavoastră și anul acesta răceala m-a ocolit. La fel m-a ocolit și Covid-ul. Un produs foarte bun, ce chiar are efect. Funcționează ca o bariera împotriva factorilor externi

Leave a Reply

SISTEM OSOS
90,00 leiPrice
SISTEM CIRCULATOR
70,00 leiPrice
DETOXIFIANT
60,00 leiPrice
SISTEM NERVOS
80,00 leiPrice