Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Beneficiile pe care le aduce extractul de anghinare din capsulele naturiste

Beneficiile pe care le aduce extractul de anghinare din capsulele naturiste

Avand in vedere ca nu contin compusi chimici care sa dauneze corpului, ci doar extracte din plante naturale, acestea sunt mult mai repede acceptate de organism si mai eficiente si, foarte important, nu aduc efecte adverse.

Toate aceste produse contin extracte din plante naturale. Una dintre aceste plante eficiente si des intalnite este anghinarea. Aceasta este cunoscuta pentru efectele sale benefice pentru ficat, inima si nivelului de colesterol.

Anghinarea - planta care aduce beneficii multiple

 

Capsulele care contin anghinare pot actiona din mai multe puncte de vedere, fiind o planta cu numeroase proprietati vindecatoare si necesare pentru corp. Anghinarea este o planta bogata in vitamine precum fier, potasiu, calciu, fosfor, vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, B9, sodiu, carbohidrati, fibre si proteine.

Extractul de anghinare ce poate fi identificat si in capsulele pentru sistemul hepato-biliar si este cunoscut pentru faptul ca poate ajuta organismul din mai multe perspective precum:

-scade zaharul din sange: specialistii spun ca anghinarea poate reduce nivelul glucozei si a insulinei, actiune benefica pentru cei care sufera de diverse boli;

-detoxifica ficatul si vezica biliara: datorita continutului de cynaropicrin si cinarin pe care le gasim in anghinare celor care consuma capsule cu anghinare le este stimulata secretia bilei;

-suport pentru reglarea tensiunii arteriale: datorita faptului ca ajuta la scaderea colesterolului din sange extractul de anghinare ajuta si cu privire la reducerea tensiunii - diastolica si sistolica;

-ajuta la reglarea tranzitului intestinal: este un bun suport pentru cei care urmeaza cure de slabire. Imbunatatesc tranzitul pentru ca are un continut mare de fibre.

Anghinarea poate diminua si senzatia de arsuri la stomac. Deseori capsulele care contin extract de anghinare sunt recomandate si de medici cand vine vorba despre probleme ale sistemului hepato-biliar. In acest sens puteti identifica si capsulele (vezi  aici).

Acestea sunt potrivite pentru persoanele care au guta, dar si pentru cei care sufera de afectiuni hepatice, hipercolesterolemie, diverse tipuri de diabet sau hipertensiune arteriala.

Anghinarea este, deci, un bun remediu natural pentru astfel de afectiuni si poate aduce schimbari semnificative cu privire la starea de bine din fiecare zi. Diminueaza disconfortul si favorizeaza functionarea ficatului

Toate comentariile

Leave a Reply

Pastile pentru intarirea sistemului osos
90,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
70,00 leiPrice
Detoxifiant natural
60,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
80,00 leiPrice