Inchide

Acest site utilizează cookie-uri!
Inchizand acest mesaj confirmi acceptul ca esti de acord cu politica de cookie-uri.

Cat de mult este influentata viata de calitatea somnului? FOARTE MULT

Cat de mult este influentata viata de calitatea somnului? FOARTE MULT

Pe langa hrana si apa, somnul este la fel de indispensabil pentru fiecare dintre noi. Un somn odihnitor de 8 ore pe noapte va creste capacitatea de concentrare, de energie, creativitate, poate elimina gandurile negative, anxietatea si stresul.

 

Atunci cand ne raportam la calitatea somnului, aici intervin mai multe aspecte de care trebuie sa tinem cont. Inclusiv lenjeria de pat trebuie sa fie de calitate pentru a avea un somn cat mai odihnitor.

 

Din pacate, din cauza stresului cotidian, a activitatilor si task-urilor zilnice, multi oameni nu dorm suficient ori acest aspect influenteaza considerabil organismul.

 

Specialistii au demonstrat faptul ca persoanele care dorm mai putin de 6 ore pe noapte sunt predispuse cu 50% mai mult sa se imbolnaveasca de boli cardiace, atacuri cerebrale, cat si infectii virale. In plus, lipsa de somn este asociata cu mancatul excesiv, cat si cu declinul mintal.

 

Totodata sunt si persoane care sufera de insomnii, iar acest lucru se dezvolta din cauza problemelor, a anxietatii si stresului.

 

Este vital sa avem grija de stilul nostru de viata, implicit de orele de somn din timpul noptii. Odihna este printre cele mai importante lucruri de care organismul are nevoie.

 

De ce recomandam Sistem Nervos

 

Pentru ca stresul ne inconjoara la orice pas, fie ca vrem fie ca nu. Sistem Nervos este un produs 100% naturist care induce o stare naturala de calm si relaxare, fara a cauza somnolenta pe timpul zilei. In plus, noi il recomandam, deoarece reduce starile de panica, nervozitate si anxietate, regleaza tulburarile de memorie, cat si cele afective, fiind un efect tonic pentru celula nervoasa.

 

Sistem Nervos contine trei ingrediente foarte importante respectiv Passiflora(floarea pasiunii), Ginkgo Biloba si Lecitina.

 

Passiflora spre exemplu, combate insomnia cronica sau pasagera, ajuta in starile de nervozitate, are rolul de a ameliora simptomele de menopauza si este un adjuvant in diabet.

 

Este un produs excelent care poate fi aliatul celor care se confrunta cu insomnii sau cu stres, stari de nervozitate si anxietate. In plus, somnul din timpul noptii va de veni mult mai odihnitor si de calitate.

 

Veti fi mult mai energici, mai pozitivi si mai activi ori aceste aspecte ajuta la imbunatatirea stilului de viata.

 

Produsele naturiste sunt sursa de viata de la natura care ne inconjoara. Noi iubim natura si tot ceea ce ne ofera, pentru ca am inteles de-a lungul timpului ca este o sursa nesecata de beneficii pentru omenire.

 

De aceea, multe afectiuni se pot combate cu produsele provenite din natura. Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru a cunoaste gama de produse.

Toate comentariile

Leave a Reply

Pastile pentru intarirea sistemului osos
90,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
70,00 leiPrice
Detoxifiant natural
60,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
80,00 leiPrice