STIAI CA IMUNITATEA ESTE VITALA PENTRU A AVEA UN CORP SANATOS?

STIAI CA IMUNITATEA ESTE VITALA PENTRU A AVEA UN CORP SANATOS?

Sistemul imunitar reprezinta capacitatea organismului de a se apara de toxinele, bacteriile si agentii patogeni care ne inconjoara. Totodata este un sistem complex de anticorpi care are rolul de a asigura protectia impotriva inamicilor, de aceea este principalul responsabil pentru mentinerea sanatatii organismului.

 

Cum ne mentinem imunitatea la parametri normali

 

O imunitate puternica inseamna un organism la fel de puternic, iar aceasta este asigurata de un stil de viata echilibrat si sanatos. Din acest motiv este foarte important sa mancam legume, fructe si cereale integrale pentru a ne lua doza de energie prin vitamine si minerale. Pe langa acest lucru, sportul este din nou important si trebuie sa il introducem in rutina noastra.

 

Este foarte adevarat ca timpul nu mai este prietenul nostru si avem un program foarte incarcat zilnic si nu putem avea in fiecare zi o dieta echilibrata. Totusi putem sa apelam la suplimentele naturale care sunt recomandate mai ales in perioada asteniilor, pentru a ne mentine un sistem imunitar ridicat. In categoria noastra de produse avem suplimente 100% naturale care asigura un sistem imunitar cat mai puternic.

 

Efectele imunitatii scazute

 

Persoanele care au o imunitate aproape zero sunt mult mai vulnerabile in fata infectiilor si a inflamatiilor si pot prezenta probleme grave de sanatate. Imunitatea scazuta se manifesta prin deteriorarea celulelor, inflamatii, dezvoltarea tumorilor si alte probleme grave de sanatate.

 

Factorii precum fumatul, alcoolul, stresul, tulburarile de somn, o alimentatie necorespunzatoare dar si expunerea la un mediu toxic, pot duce la o scadere radicala a imunitatii.

Ce produse consumam pentru a creste imunitatea?

Atat mediul toxic cat si stilul de viata actual afecteaza imunitatea organismului nostru, de aceea este recomandat sa apelam la produse naturiste pentru imunitate care cresc intr-un mod eficient si vizibil capacitatea de aparare a organismului.

In cadrul magazinului nostru Revital Saenciuc avem suplimente 100% naturale, create special pentru a mentine o imunitate ridicata. Datorita extractelor din plante pe care le folosim, suplimentele pentru imunitate au capacitatea de a combate infectiile virale si bacteriene, amelioreaza simptomatologia alergica, iar in acest fel organismul este protejat.

Ai grija de imunitatea ta, iar ea te va rasplati cu sanatate.  In cadrul paginii noastre revitalsaenciuc.ro  puteti gasi suplimentele de care aveti nevoie!

Toate comentariile

Leave a Reply

Pastile pentru intarirea sistemului osos
90,00 leiPrice
Supliment naturist pentru imbunatatirea sistemului circulator
70,00 leiPrice
Detoxifiant natural
60,00 leiPrice
Tramament naturist pentru sistemul nervos
80,00 leiPrice