• Revital Saenciuc
  • Adresa : Str. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 Bucuresti
  • Pentru orice informatie despre produsele sau serviciile Revital Saenciuc va stam la dispozitie la numerele de telefon : 0722 310 877 sau 021 210 69 31

Testimoniale

Clientii ne scriu

Sufeream de coxatroza bilaterala si o forma severa de demineralizare a coloanei vertrebrale. Dupa 20 de sedinte de reflexoterapie la cabinetul Revital Saenciuc, mi-am recapatat mobilitatea articulatiilor, merg usor si am scapat de operatie. Produsele pentru Articulatii si Sistemul Osos din gama lor au fost benefice pentru mine. Toata recunostinta mea specialistilor!

Eugen Popa

In urma cu 34 de ani am suferit un avort spontan care mi-a provocat o dereglare hormonala. Acum la 60 de ani sunt supraponderala si am mai multe probleme de sanatate: osteoporoza, retentie de lichid in picioare, probleme cu bila si ficatul, spondiloza.
Am luat produsele Diuretic, Detoxifiant, Hepato-biliar, Metabolism echilibrat timp de 2 luni jumatate. Ma simt excelent, picioarele sunt aproape la dimensiuni normale, am eliminat nisip de la rinichi si am scazut in greutate.

Rodica Balescu

Perioada menopauzei a fost cauza mai multor probleme de sanatate: hipertensiune, ameteli, insomnii. Aveam si o afectiune hepato-biliara mai veche. Produsele naturiste pentru Tulburari de menopauza si Sistemul Hepato-biliar din gama Revital Saenciuc dau rezultate extraordinare.

Doina Milea

Sufeream de afectiuni ale rinichilor, pancreasului, tiroidei si dureri insuportabile de lombosciatica. Inainte trebuia sa iau cate 10 aspirine pe zi ca sa ma pot odihni cat de cat. Am facut tratament naturist cu produsele Revital Saenciuc: Diuretic, Sistem Imunitar, Sistem Osos. Am redescoperit ce inseamna sa te odihnesti in timpul noptii si am si slabit cateva kilograme fara niciun regim.

Mariana Chiriac

Am 31 de ani si in urma unor dereglari endoscrine sufeream de o depresie pronuntata si hiperaciditate gastrica. Am urmat tratament naturist cu produsele Revital Saenciuc: Digestiv, Sistem Nervos si Sistem Imunitar. Ma simt refacuta, cu dorinta de viata si de munca, am incredere in fortele mele, nu mai am spaimele de dinainte cand imi era frica si de umbra mea.

Alina Polixenia

Opinia ta este importanta pentru noi.
Si tu poti sa ne trimiti parerea ta in ceea ce priveste efectul benefic produselor Revital Saenciuc!
Da click pe butonul de mai jos: