• Revital Saenciuc
 • Adresa : Str. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 Bucuresti
 • Pentru orice informatie despre produsele sau serviciile Revital Saenciuc va stam la dispozitie la numerele de telefon : 0722 310 877 sau 021 210 69 31

Masaj facial

Ce inseamna masaj facial

masaj facial

Expertii in cosmetica ai centrului de sanatate Revital Saenciuc au comparat masajul fecial cu o mini-sesiune de antrenament pentru fata. Masajul facial implica tonifierea muschilor fetei si aplicarea unei presiuni controlate in puncte cheie, cum ar fi linia maxilarului si barbie, pometi, frunte. Se imbunatateste circulatia sangelui la nivelul tenului pentru un aspect proaspat, tineresc si fara riduri.

 • masajul fetei Bucuresti
 • beneficii masaj facial
 • masaj ten

Cinci beneficii ale masajului facial

  1. Tonifica muschii fetei si reduce tensiunea – stresul si oboseala se concentreaza la nivelul ochilor si fruntii, cauzand, in timp, riduri profunde. Masajul utilizeaza miscari ascendente asupra fruntii, obrajilor si gatului, pentru un efect de lifting.
  2. Elimina toxinele – folosirea produselor de machiaj in fiecare zi, poluarea atmosferica, noxele, incarca tenul si pot cauza linii fine, acnee, inflamatii. Masajul facial intensifica circulatia sangiva, dar si a limfei, fapt ce favorizeaza eliminarea toxinelor, lasand tenul proaspat si curat.
  3. Masajul tenului imbunatateste circulatia – asa cum am mentionat anterior, circulatia buna la nivlul tenului este foarte importanta. Noul aport de oxigen favorizeaza productia de colagen si regenerarea celulara, pentru un aspect luminos.
  4. Masajul fetei imbunatateste absorbtia produselor de ingrijire – Aplicarea unei creme sau ser prin miscari ascendente de masaj ii maximizeaza efectele benefice. In plus, ofera acel moment de relaxare.
  5. Relaxare totala – in afara de beneficiile in plan fizic ale masajului facial, nu trebuie neglijate cele in plan emotional. Masajul facial, pur si simplu, se simte foarte placut. Este o mica sedinta ideala la finalul unei zile sau saptamani obositoare.