• Revital Saenciuc
  • Adresa : Str. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 Bucuresti
  • Pentru orice informatie despre produsele sau serviciile Revital Saenciuc va stam la dispozitie la numerele de telefon : 0722 310 877 sau 021 210 69 31

Masaj cervical

Durerea gatului in zona cervicala

masaj cervical

Durerea gatului in zona cervicala este o problema des intalnita, de la varste tot mai mici si se poate ameliora prin masaj cervical. Acest tip de durere poate avea cauze diferite, atat de la nivel de coloana vertebrala si discuri cervicale, cat si de la nivel muscular.
Printre cele mai comune diagnostic sunt: hernia de disc, traumatisme mecanice la nivelul coloanei, boli degenerative, atungerea unui nerv, torticolis.

Scopul principal al masajului cervical este detensionarea gatului

  • durere gat zona cervicala
  • masaj cervical detensionare gat
  • masaj cervical Bucuresti

Totusi, cauza numarul 1 ramane pozitia vicioasa. In societatea actuala, o mare parte a timpului este petrecut in fata calculatorului, telefonului, tabetei, fata a tine cont de pozitia anatomica normala a capului si gatului.

De aici apar dureri, furnicaturi, si chiar sedimentarea unei pozitii incorecte. Masajul cervical are ca scop principal detensionarea si totodata tonifierea musculaturii gatului. O buna sustinere musculara preia presiunea exercitata in mod direct asupra coloanei cervicale.

In timpul sedintei, terapeutul va efectua si manevre usoare de aliniere a gatului si umerilor pentru un efect optim al masajului cervical..