• Revital Saenciuc
 • Adresa : Str. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 Bucuresti
 • Pentru orice informatie despre produsele sau serviciile Revital Saenciuc va stam la dispozitie la numerele de telefon : 0722 310 877 sau 021 210 69 31

Masaj anticelulitic

Ce este celulita?


Celulita este o problema prevalent de natura estetica. Ea nu este periculoasa si nu necesita un tratament medical; se poate atenua prin masajul anticelulitic.

Apare in special la femei si este localizata predominant in zona coapselor, feselor si abdomenului inferior. In unele cazuri, poate aparea si pe brate sau alte zone. Desi in procent mai mic, si barbatii pot fi afectati de celulita.

Celulita, sau aspectul de “coaja de portocala” poate fi evidenta, sau vizibila doar in cazul presiunii cu 2 degete asupra tesutului, in functie de stadiul sau. Se identifica stadii de la I la IV.

 • masaj anticelulitic
 • aspect coaja de portocala
 • masaj contra celulitei
 • masaj celulita femei
 • celulita barbati


Mituri despre celulita:

  1. Celulita este acelasi lucru cu tesutul adipos
  2. Doar cativa “ghinionisti”sunt afectati de celulita
  3. Scaderea in greutate va face celulita sa dispara / Persoanele slabe nu au celulita
  4. Aplicarea cremelor “anti-celulitice” va topi aceste tesuturi
  5. Bronzul face celulita sa dispara.


Benefiicile masajului anticelulitic
Masajul asupra zonelor problematice este printre singurele terapii cu rezultate vizibile in corectarea celulitei. Intensificarea circulatiei sangvine in zona si masarea depozitelor de celule inflamate (celulita este, de fapt, o inflamare a celulelor si tesutului adipos din anumite zone) reduce aspectul celulitei. Pentru maximizarea rezultatelor masajului anticelulitic, se folosesc creme si uleiuri cu ingrediente naturale alese special pentru tratarea acestei probleme. Masajul anticelulitic este indicat atat ca tratament cat si ca preventie, pentru a preveni laxitatea pielii si musculaturii abdomenului, feselor, coapselor, in timpul unei cure de slabire.

Contrar parerilor care sustin ca eficacitatea masajului anticelulitic se masoara prin durerea si vanataile resimtite, acest tip de terapie nu trebuie sa fie dureroada. Un terapeut cu experienta va avea grija sa ofere un masaj intens si eficient, fara a agresa tesuturile, fara a lasa semne inestetice, si mai ales fara a sparge vase capilare la nivelul coapselor. Aparitia capilarelor sparte este, din pacate, ireversibila.