• Revital Saenciuc
  • Adresa : Str. Barbu Vladoianu, nr 32, sector 1 Bucuresti
  • Pentru orice informatie despre produsele sau serviciile Revital Saenciuc va stam la dispozitie la numerele de telefon : 0722 310 877 sau 021 210 69 31

Centru de sanatate Revital Saenciuc


Revital Saenciuc este primul centru de sanatate specializat in reflexoterapie deschis in Romania.

In anul 2000 am deschis primul cabinet din Bucuresti si am prezentat publicului roman acesta tehnica staveche de tratament natural bazata pe stimularea zonelor reflexe din talpa, corespondente tuturor organelor si sistemelor organismului.

Revital Saenciuc a introdus in mod oficial activitatea de reflexoterapie si meseria de reflexoterapeut in nomenclatorul COR/CAEN din Romania.

Doamna Carmen Saenciuc, fondatoarea centrului de sanatate Revital Saenciuc, a primit premiul Excellence in Business Management - Europe 2006 din partea revistei Actualidad, revistă de turism, industrie și comerţ, cu sediul în Madrid, Spania. Ceremonia de decernare a acestui premiu a avut loc în Luxemburg, la Hotel Le Royal, în data de 21 octombrie 2006.

Am lansat gama proprie de suplimente naturiste Revital Saenciuc in sprijinul activitatii noastre de reflexoterapie si masaj terapeutic. Imbinarea celor 2 tratamente duce la obtinerea de rezultate mai rapidem alinarea durerilor, reducerea inflamatiei, reechilibrarea organismului.

Gama de produse naturiste Revital Saenciuc este disponibila cu livrare oriunde in Romania si in strainatate, astfel pot beneficia de tratamentele naturale Revital Saenciuc chiar si cei care nu se afla in apropierea unui cabinet.


Revital Saenciuc a fost o afacere de succes inca de la inceput, din anul 2000.

Fiind primul centru de reflexoterapie din Romania, a umplut un gol pe piata, dar si in tipurile de tratamente cautate si adoptate de romani.

Ca o incununare a activitatii noastre, in anul 2013 am fost in topul celor mai productive companii din Bucuresti in sectorul de activitate referior la medicina alternativa.

Premiul acordat de site-ul de profil Lista Firme ne-a consolidat locul in acest domeniu, fiind cel mai bun martor al miilor de pacienti multumiti.

  • diploma centru sanatate Revital Saenciuc

Echipa Revital Saenciuc

Carmen Saenciuc centru sanatate

Carmen Saenciuc

Presedinte

Sandra Popescu-Stoica specialist nutritie

Sandra Popescu-Stoica

Specialist nutritie